Despre noi

       In anul 1938, unul din cunoscutii pictori germani ai secolului al IX-lea, Carl Johann Dietrich Kreul, a deschis una din primele fabrici de culori profesionale, in Nurnberg, Germania. Cunoscut nu numai ca si artist, ci si ca inventator, a inventat o masina de mixat pentru culori, care a functionat timp de 100 de ani (exista si astazi in muzeul fabricii), iar principiul de fabricatie este folosit si astazi in fabricarea anumitor culori.

       In 1842, fabrica si-a mutat locatia, din anumite avantaje strategice in Forchheim, 30 km Nord de Nurnberg.
 
       In 1992, fabrica a fost preluata de catre familia Schmidt, iar in 1959, fabrica inclusiv managementul, a fost preluat de catre Dr. Julius Schmidt, ca dupa 24 de ani, dna Gertraud Hawranek, fiica D-lui Julius Schmidt, intra in conducerea firmei.
 
       In anul 1996, fabrica inclusiv centrala se muta in localitatea Hallerndorf, una din cele mai idilice zone din Bavaria.
 
       In anul 1998, este nominalizata in grupul de "Top 100", al firmelor din landul Bavaria.
 
       In anul 2000, firma C.KReul a primit titlul de "Entrepreneur des Jahres 2000" si "The Best Entrepreneurs Under The Sun"
 
       In anul 2002, a primit titlul "Bayerns Best 50".
 
       In 2003, intra in aria "Top 100" cele mai inovative firme mijlocii si devine membru al pactului de ecologie din Bavaria, principiile de baza fiind protectia climei, protectia mediului, inclusiv managementul mediului.
 
       In anul 2005, este asigurat schimbul de generatii in conducerea firmei prin cooptarea in conducere a Dr. Florian Hawranek si totodata prin certificarea DIN EN ISO 9001, rezulta cele mai inalte tehnici de productie.
 
      In anul 2008, firma C.Kreul, primeste titlul cel mai inalt in cadrul targului de jucarii din Nurnberg la categoria "Creativitate si Design".
 
     In anul 2009, firma a fost premiata pentru inovatiile sale cu premiul " Creative Impuls", ca cel mai creativ produs al anului.
 
      In 2013 este anul jubiliar in care firma C.Kreul a implinit 175 de ani.
 
      Produsele firmei Kreul cuprind o gama larga incepand de la gama pentru profesionisti, studiu, scoala, avand un puternic impact in zona educationala printr-un sortiment bogat de produse pentru dezvoltarea creativitatii, atentiei si responsabilitatii la cei mici.
 
     Produsele specifice acestora, sunt absolut ecologice, non-toxice si sunt special concepute pentru a nu pereclita in niciun fel sanatatea copiilor.
 
     Produsele sunt fabricate sub un permanent control si cu o mare responsabilitate.
 
     Produsele livrate catre cei interesati, vor fi insotite la cerere de certificate de calitate, conformitate si sanatate (unde este cazul, de ex.machiaj, tatuaj).
 
    Produsele educationale se adreseaza in special copiilor, gradinitelor si scolilor.
Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
artasihobby © 2023 - Designed by Yoocart